DSC04118.JPG

 Culinair compleet

De culinaire belevenis, bij E10 Hoeve, start reeds bij het binnenkomen: een persoonlijke en ontspannen ontvangst van u en uw gasten en dat in een onlangs vernieuwd kader.

U kan kiezen uit meerdere menu’s, gaande van een snelle zakenlunch, een uitgebreide marktmenu of een etentje à la carte. De bereidingen aan tafel door ons bekwaam zaalpersoneel maken van uw gastronomisch bezoek een onvergetelijke ervaring.

Plant u een bezoek aan de E10 Hoeve met een groter gezelschap? Wij helpen u graag verder met al uw events.

Bij E10 Hoeve blijven we trouw aan de Franse gastronomische keuken maar we leggen ook heel moderne en frisse accenten. We kiezen daarbij nadrukkelijk voor kwalitatieve streekproducten. Die komen van vaste partners zoals bijvoorbeeld hoeve Theys, hoeve ‘t zwarthof, boer Polle, …

Daarnaast is ook in het interieur Kempens talent te vinden. Voor de decoratie hebben we gekozen voor een langlopende tentoonstelling van de Geelse Daisy Boman. Deze kunstenares maakte tot ver in het buitenland faam met haar keramiek. Veel mensen kennen haar van de beelden ‘Bomannekes’ die vlakbij het MAS in Antwerpen op een gebouw klimmen.

banner taupe.png

 Kom genieten in E10 Hoeve

banner taupe.png