Dat is aangenaam genieten…

Ideale uitvalsbasis

E10 Hoeve is de ideale uitvalsbasis voor elk event. Niet alleen omwille van haar strategische ligging, maar ook omdat u gebruik kunt maken van verschillende multifunctionele ruimtes, wifi, didactisch materiaal en een ruime parking is eveneens aanwezig.

Dit zijn maar enkele van onze troeven want ook culinair leveren onze koks topprestaties om u steeds opnieuw te kunnen verrassen.

Multifunctioneel

E10 Hoeve staat voor aangenaam tafelen, gezellig feesten en succesvol vergaderen in een hedendaags comfort. Het restaurant en de 5 multifunctionele zalen vormen de onmisbare schakel voor al uw activiteiten.

Van 5 tot 500 personen, wij verzorgen uw seminarie, jubileum, verjaardag of personeelsfeest steeds met de nodige kennis en ervaring.

Een waaier aan mogelijkheden

banner taupe.png

 Noteer het in je agenda

AdobeStock_104111769.jpg

Wildbrunch 3 november

Geniet van een gezellige tijd met lekker eten, een gemoedelijke sfeer en knotsgekke kinderanimatie.

Tip: plan het nu reeds met vrienden en familie

jachtdiner

Jachtdiner 22 november

In samenwerking met wijnen Jacobs presenteren we u de lekkerste wild gerechten voorafgegaan door een heerlijke degustatie.

Tip: reserveer tijdig!


Brochure

Benieuwd naar wat we allemaal in petto hebben voor u? Bekijk hier onze brochure en ontdek alle nieuwigheden en de volledige agenda voor de komende maanden.

Kerst en Nieuwjaar 2019-2020

De feestdagen breng je door met familie, vrienden en geliefden om je heen. Bij E10 Hoeve zorgen we voor de culinaire belevenis zodat het een magische Kerst, oudjaarsavond en nieuw jaar wordt.

 Kom genieten in E10 Hoeve

banner taupe.png