Culinaire agenda

Jachtdiner - 22/11

De bladeren vallen van de bomen en de openhaarden gaan aan, dat betekend dat het wildseizoen van start is gegaan. We hebben voor u een afwisselend menu samengesteld met wild van eigen bodem.

Daarnaast geniet u van heerlijke, aangepaste wijnen geselecteerd door Wijnen Jacobs.

Kerst - 25 & 26/12

Kerst beleef je met je geliefden om je heen. Bij E10 Hoeve zorgen wij alvast voor de culinaire invulling zodat we er samen een magische Kerst van kunnen maken.

Zowel in het restaurant als in de feestzaal zijn er verschillende mogelijkheden. Bekijk ze hier en reserveer uw tafel.

Oud en Nieuw - 31/12 & 1/1

Klink samen met ons op het nieuwe jaar, tijdens een swingende oudjaarsavond formule of tijdens een diner in het restaurant.

Spreek nu reeds af met vrienden en familie zodat wij tijdig uw reservatie kunnen noteren. Bekijk hier de mogelijkheden en kies voor een spetterend Nieuwjaar.

Wine & dine - 7/02

Laat u culinair verwennen tijdens de wine & dine door onze chefs en geniet ondertussen van de aangepaste wijnen, zorgvuldig geselecteerd door Wijnen Jacobs.

Bekijk hier het menu en vergeet niet om te reserveren.

Valentijn - 14/02

Op vrijdag 14 februari voorzien wij een romantische Candlelight dinner & dance. Verwacht u aan een heerlijk menu met muzikale begeleiding door onze huis-dj.

Vier de liefde bij E10 Hoeve. Hier kan u het volledige programma terugvinden.

Brochure

Benieuwd naar wat we allemaal in petto hebben voor u? Bekijk hier onze brochure en ontdek alle nieuwigheden en de volledige agenda voor de komende maanden.

Een waaier aan mogelijkheden

banner taupe.png